Promovăm abilitatea!Descriere

Piata hoteliera din Sibiu a primit un nou membru din septembrie 2008.
Investitia in hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu a durat aproximativ un an de zile, in ea fiind aplicate si construite toate necesitatile unui hotel cu renume: amenajarea parcarii unde accesibilitaea de la parcare la trotuar se poate face usor si persoanelor cu dizabilitati care sunt in scaun rulant, prin aplicarea unor borduri la nivelul strazii. Intrarea in hotel este usor accesibila tuturor oaspetilor hotelului indifferent de mobilitatea fiecaruia: se poate face pe scari sau pe o rampa usor inclinata – pentru a nu depune un effort suplimentar persoanel cu dizabiliati aflate in scaun rulat. Intrarea in hotel este continuata de o usa glisata care se deschide pe baza de sensor de miscare, (este suficent doar sa te aflii in zona de sensibiliate a senzorului).
Camerele atent amenjate sunt pregatite sa intampine oaspetii, care au la dispozitie doua lifturi spatioase iar usile sufficient de mari sunt dotate cu card de acces magnetic. Camerele spatioase au fiecare baie proprie, camerele double si single au dotari aferente persoanelor cu dizabilati – baile sunt usor accesibile pentru caruciorul rulant iar cabinele de dus sunt dotate cu cabine de dus la nivelul baii, fara treapta de acces . In hotel se gaseste un sistem de directionare in caz de incendiu si pe fiecare nivel se gaseste un sistem audio de alarma.
Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu organizeaza evenimente dedicate persoanelor cu dizabiliati la mezanin, in Sala Cioran – dotata cu toate cele necesare unei conferinte reusite – flipchart, ecran proiectie, video proiector, sonorizare, acces la internet Wi-Fi. Langa sala Cioran se afla Atmosphere Bar, unde este un grup sanitar dedicat persoanelor cu dizabiliati.
Accesul spre sala se poate face cu lifturile existe in dotarea hotelului. Pentru evenimetele organizate se pot pregati pauze de cafea sau mase de pranz /cina – care se pot desfasura in cadrul restaurantului panoramic 585 Fusion.
Hotelul beneficiază și de 20 de locuri de parcare.

Alte inscrieri la categoria ""