Promovăm abilitatea!Descriere

Durkopp Adler este o companie care activează în domeniul fabricării de piese pentru industria textilă, a îmbrăcămintei și a pielăriei.
Compania are 328 de angajați, 6 dintre acești fiind persoane cu dizabilități. Toate persoanele cu dizabilități sunt angajate cu contracte de muncă pe perioada nedeterminată. Dintre acestea, 3 persoane sunt cu handicap ușor și 3 sunt cu handicap grav.
Din punctul de vedere al muncii prestate, una dintre persoanele cu dizabilități angajate ocupă postul de frizor, două sunt tobuitori metale și trei ocupă postul de lacatuș.
Implicarea companiei Durkopp Adler în proiecte referitoare la integrarea în mucă a persoanelor cu dizabilități este reprezentată de colaborarea cu Fundația Alpha Transilvană, concretizată prin angajarea de persoane cu dizabilități formate în cadrul proiectului EMA – Eficiența Muncii Asistate, proiect derulat de această fundație.
Pe lângă proprii angajați persoane cu dizabilități, în cadrul Durkopp Adler mai lucrează sub forma de leasing de personal și alte două astfel de persoane, pe postul de agent curăţenie clădiri şi mijloace de transport. Aceste persoane sunt angajate ale Fundației Alpha Transilvană.

Alte inscrieri la categoria ""