Înscrierile în competiția Galei Persoanelor cu Dizabilități se pot face până joi, 9 octombrie

joi, 2 octombrie

Organizațiile care își doresc să înscrie candidați în cadrul competiției Galei Persoanelor cu Dizabilități au posibilitatea să finalizeze înscrierile până joi, 9 octombrie 2014, ora 7 dimineața. Înscrierile pot fi făcute în cadrul secțiunilor „Oameni cu desăvârșire” , „Porți deschise”, „Angajatorii abilității” , „Comunică abilitatea” și „Școala tuturor abilităților”.

Pentru mai multe informații despre procesul de încriere în cadrul competiției Galei, vă rugăm să consultați regulamentul din acest an, precum și criteriile de jurizare.

De asemenea, încurajăm organizațiile să depună înscrierile cât mai curând, pentru a da posibilitatea echipei de organizare a evenimentului să solicite informații suplimentare sau să lămurească eventualele neclarități. După data de 9 octombrie, forma înscrierilor va rămâne finală și nu se vor mai putea aduce completări.

Gala Persoanelor cu Dizabilități presupune o recunoaștere publică a unor activități, proiecte personale sau publice ale persoanelor sau organizațiilor participante. Premiile Galei sunt acordate de către un juriu independent, cu utilizarea unor criterii de departajare. Gala Persoanelor cu Dizabilități este un eveniment organizat sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România, de ActiveWatch și Fundația Motivation România, co-producător TVR. Aceasta va fi transmisă în cursul lunii decembrie pe canalul de televiziune TVR 1.