Promovăm abilitatea!

Comunicate de presă

Vă invităm să preluați știrile si comunicatele noastre de presă. Mai multe informații despre tematica Galei găsiți aici. Pentru imagini, reportaje și interviuri vă rugăm să ne contactați.

Amânare Gala Persoanelor cu Dizabilități

10
nov

Cu părere de rău, vă anunțăm că în acest an nu vom realiza Gala Persoanelor cu Dizabilități! citește continuarea »

CÂȘTIGĂTORII EDIȚIEI ANIVERSARE „PROMOVEAZĂ ABILITATEA!”

3
dec

„Promovează abilitatea!” a fost îndemnul ediției aniversare, cumulând esența tuturor edițiilor anterioare. Mai concret, ne-a adus aminte că abilitățile sunt diferențele care contează și că persoanele cu dizabilități sunt persoane active și independente, dacă sunt lăsate să fie așa. citește continuarea »

Miruna Gheorghe, co-prezentatoare la cea de-a V-a ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități

10
nov

ActiveWatch și Fundația Motivation, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România, anunță astăzi, 11 noiembrie 2014, câștigătoarea competiției „Alege co-prezentatoarea Galei″. Aceasta va prezenta, alături de realizatorul TV Cătălin Ștefănescu, cea de-a V-a ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități. La decizia publicului, poziția de co-prezentatoare a Galei Persoanelor cu Dizabilități revine Mirunei Gheorghe. citește continuarea »

Membri juriilor celor 5 secțiuni de concurs pentru cea de-a V-a ediție a Galei

4
nov

ActiveWatch și Fundația Motivation, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România, anunță astăzi, 05 noiembrie 2014, membri juriilor celor 5 secțiuni de concurs pentru cea de-a V-a ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități – Promovează abilitatea! citește continuarea »

Votează co-prezentatoarea favorită pentru Gala Persoanelor cu Dizabilități

23
oct

ActiveWatch și Fundația Motivation, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România, dau astăzi startul sesiunii de vot electronic pentru desemnarea coprezentatoarei celei de-a V-a ediții a Galei Persoanelor cu Dizabilități. Vă puteți exprima votul on-line până luni, 10 noiembrie 2014, ora 23:59, pe site-ul www.incluziune.org.ro. Câștigătoarea concursului va ocupa postul de coprezentatoare a Galei Persoanelor cu Dizabilități, alături de realizatorul TV Cătălin Ștefănescu. citește continuarea »

Prelungim perioada de înscriere până marți, 14 octombrie

7
oct

Organizațiile care își doresc să înscrie candidați în cadrul competiției Galei Persoanelor cu Dizabilități au posibilitatea să finalizeze înscrierile până marți, 14 octombrie 2014, ora 7 seara. Înscrierile pot fi făcute în cadrul secțiunilor „Oameni cu desăvârșire” , „Porți deschise”, „Angajatorii abilității” , „Comunică abilitatea” și „Școala tuturor abilităților”. citește continuarea »

Înscrierile în competiția Galei Persoanelor cu Dizabilități se pot face până joi, 9 octombrie

2
oct

Organizațiile care își doresc să înscrie candidați în cadrul competiției Galei Persoanelor cu Dizabilități au posibilitatea să finalizeze înscrierile până joi, 9 octombrie 2014, ora 7 dimineața. Înscrierile pot fi făcute în cadrul secțiunilor „Oameni cu desăvârșire” , „Porți deschise”, „Angajatorii abilității” , „Comunică abilitatea” și „Școala tuturor abilităților”. citește continuarea »

Gala Persoanelor cu Dizabilități, ediția a V-a

16
sep

ActiveWatch și Fundația Motivation România dau startul înscrierilor în competiția din cadrul celei de-a cincea ediții a Galei Persoanelor cu Dizabilități. A cincea ediție propune un nou regulament de concurs care va permite prezentarea unui număr impresionant de povești de succes. Fiecare dintre cele cinci secțiuni ale Galei va aduce pe micile ecrane cinci povești ale celor care au reușit să privească dincolo de dizabilitate. Iar pentru prima dată în istora evenimentului, publicul va fi cel care va alege persoana cu dizabilități care va fi co-prezentatorul sau co-prezentatoarea Galei, alături de prezentatorul Cătălin Ștefănescu. Publicul va putea alege dintre persoanele propuse de organizatori pe website-ul www.incluziune.org.ro, în perioada 6 – 26 octombrie. citește continuarea »

URMA la Gala Persoanelor cu Dizabilități

17
dec

Membrii trupei Urma au ales să fie voluntari ai promovării egalității la Gala Persoanelor cu Dizabilități. Urma va putea fi urmărită în cadrul evenimentului pe TVR1, sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 17:00. “Suntem onorați să fim aici, printre oameni care sunt mai presus de noi prin ceea ce fac și care dau dovadă de atâta determinare și tărie de caracter” a spus Mani Gutău, solistul Urma. citește continuarea »

“EGAL” la Gala Persoanelor cu Dizabilități

8
dec

Coregrafia “EGAL” semnată de Cosmin Manolescu este unul dintre momentele artistice pe care publicul le va urmări la Gala Persoanelor cu Dizabilități, pe 21 decembrie 2013, la TVR1. citește continuarea »

CAȘTIGĂTORII GALEI - EDIȚIA 2013

3
dec

ActiveWatch și Fundația Motivation România, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România, au organizat luni, 2 decembrie 2013, la TVR, cea de-a patra ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul evenimentului, produs în colaborare cu TVR și prezentat de Cătălin Ștefănescu și Catia Radu, au fost prezentați câștigătorii ediției din 2013, intitulate „Egal e normal”. Evenimentul acestui an și-a propus să sublinieze că normalitatea o definim noi și să ne aducă aminte de persoanele cu dizabilități care încă trăiesc în instituții, rupte de viața comunității. citește continuarea »

Finaliștii Galei Persoanelor cu Dizabilități

27
nov

Joi, 28 noiembrie, ActiveWatch și Fundația Motivation, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România, anunță încheierea jurizării în cea de-a patra ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități. Finaliștii cursei pentru Gala Persoanelor cu Dizabilități sunt, de-acum cunoscuți. citește continuarea »

EGAL E NORMAL! A început cursa pentru premiile Galei Persoanelor cu Dizabilități 4

24
oct

Azi, 25 octombrie, ActiveWatch și Fundația Motivation, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România, anunță startul în cea de-a patra ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități. Sunt invitate să se înscrie în competiție companii, unități de muncă protejate, instituții publice, organizații neguvernamentale, școli, comunicatori și oameni cu dizabilități. citește continuarea »

LA MULȚI ANI!

2
dec

Vă urăm să aveți putere de luptă și poftă de viață, să fiți veseli și activi, să izbândiți în tot ce vă propuneți! citește continuarea »

PREMII PENTRU CURAJ la Gala Persoanelor cu Dizabilități

29
nov

ActiveWatch și Fundația Motivation România, alături de Fundația Vodafone România și Dedeman, au organizat marți, 27 noiembrie 2012, în Studioul 3 al TVR, cea de-a treia ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități “Accesibilizați libertatea”. citește continuarea »

Claudiu Biță câștigă premiul de popularitate!

24
nov

Cu 1415 voturi, Claudiu Daniel Biță este câștigătorul Premiului de popularitate. citește continuarea »

NO LIMIT la Gala Persoanelor cu Dizabilități – Accesibilizați libertatea!

19
nov

Membrii trupei NO LIMIT vor dansa la cea de-a treia ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități, care va fi difuzată în data de 2 decembrie 2012, de la 14.30, la TVR1. Gala este organizată de ActiveWatch și Fundația Motivation România, alături de Fundația Vodafone România și Dedeman. citește continuarea »

Vioara lui Tomescu se va auzi la Gala Persoanelor cu Dizabilități

14
nov

Alexandru Tomescu va participa la cea de-a treia ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități, care va fi difuzată în data de 2 decembrie 2012, de la 14.30, la TVR1. Gala este organizată de ActiveWatch și Fundația Motivation România, alături de Fundația Vodafone România și Dedeman. citește continuarea »

116 candidaturi!

9
nov

Vă mulțumim tuturor pentru interes și participare! citește continuarea »

Azi se închide competiția!

9
nov

La ora 20.00 închidem competiția. Vă mulțumim pentru propuneri. Mâine revenim cu știri. citește continuarea »

Mai sunt 10 zile de înscriere în Competiție!

25
oct

Au mai rămas 10 zile până la închiderea perioadei de înscriere a candidaturilor pentru toate cele cinci categorii din competiția Galei Persoanelor cu Dizabilități. Jurizarea va avea loc după data de 10 noiembrie. Fiecare categorie va fi evaluată de un juriu separat, alcătuit din persoane care, prin activitatea și dedicarea lor, au realizări și competență în domeniile respective. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Persoanelor cu Dizabilități. citește continuarea »

Lucia va cânta la Gala Persoanelor cu Dizabilități

21
oct

Lucia va participa la cea de-a treia ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități, care va fi difuzată în data de 2 decembrie 2012 la TVR1. citește continuarea »

Accesibilizați libertatea! Gala Persoanelor cu Dizabilități la a treia ediție

9
oct

Începând de azi, 10 octombrie și până în data de 10 noiembrie 2012, se deschide oficial perioada de înscriere a candidaturilor pentru toate cele cinci categorii din competiție. citește continuarea »

Florin Georgescu, membru al juriului Galei, va stabili recordul la viteză auto pentru nevăzători

7
dec

Asociația Tandem, în parteneriat cu BMW Club România, Aeroportul Craiova și Federația Română de Automobilism Sportiv, anunță că la data de 15.12.2011, de la ora 14:00, pe pista Aeroportului Craiova, Florin Georgescu (pilot) și Alexandru Răcănel (copilot) vor stabili recordul național la viteză auto pentru nevăzători. citește continuarea »

Gala Persoanelor cu Dizabilități și-a desemnat câștigătorii

30
nov

ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei și Fundația Motivation România, împreună cu Fundația Vodafone România, au organizat în data 29 noiembrie 2011, în Studioul 3 al Televiziunii Române, a doua ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități -„Educație fără bariere”. Cătălin Stefănescu, relizatorul emisiunii Garantat 100%, a fost gazda evenimentului care a adus la un loc peste 200 de persoane cu dizabilități, angajatori publici și privați, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, specialiști în educație și incluziune socială și ziariști. citește continuarea »

Educație fără bariere - A doua ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități

9
oct

Gala Persoanelor cu Dizabilități organizată de Active Watch-Agenția de Monitorizare a Presei și Fundația Motivation România a ajuns la a doua ediție. Anul acesta, accentul campaniei publice, defășurate pe o perioadă de aproape două luni, va fi pus pe educația și accesul la școală al persoanelor cu dizabilități, premise pentru integrarea lor socială. Ediția din 2011 a Galei, organizată alături de Fundația Vodafone România, are loc sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene la București, iar coproducătorul evenimentului este TVR1. citește continuarea »